Με θέα τον κόλπο του Μεραμβέλου...

ammoudi beach

Βρισκόμαστε στην ακτή Κούνδουρου ή πιο απλά στην παραλία Αμμούδι του Αγίου Νικολάου, και έχουμε την τύχη να προσφέρουμε σε όλους εσάς μια μοναδική θέα του κόλπου του Μεραμβέλου.

Μια μόλις ανάσα από το κέντρο του Αγίου Νικολάου, αλλα ταυτόχρονα τόσο έξω από το κλίμα μιας μεγαλούπολης, το "Πιάτο" είναι έτοιμο να σας σερβίρει τις καλύτερες νοστιμιές της πόλης!

Πως θα μας βρείτε

Images

Tο "Πιάτο" βρίσκεται ακριβώς απάνω στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα να το βρείτε. Εάν βρίσκεστε στο κέντρο του Αγίου Νικολάου, δηλαδή στην λίμνη, αρκεί να ακολουθήσετε τον παραθαλάσσιο δρόμο με βορειοδυτική κατεύθυνση. 500 μέτρα αργότερα, και λίγο πριν φτάσετε στην παραλία Αμμούδι, το εστιατόριο "Πιάτο" σας περιμένει.

Η παραλία Αμμούδι

Το Αμμούδι είναι μια μικρή παραλία με άμμο και ρηχά καθαρά νερά που μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι αλλά και πληθώρα θαλάσσιων σπορ.

Bόρεια της παραλίας θα βρείτε επίσης το Πρωτοβυζαντινό Εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, του προστάτη των Ναυτικών, που έχει δώσει το όνομα του σε ολόκληρη την πόλη. Το εκκλησάκι χτίστηκε μετά τον 7ο αιώνα και είναι ένα από τα παλαιότερα στην Κρήτη. Αξίζει να το επισκεφτείτε μεταξύ άλλων και για την εκπληκτική θέα στην πόλη και στο κόλπο του Μεραμβέλου